Disclaimer

Disclaimer

Kwekerij Bunt streeft ernaar correcte en actuele informatie te verstrekken via deze site, maar verstrekt geen garanties voor de juistheid en volledigheid daarvan. De informatie is uitsluitend indicatief bedoeld en is aan wijziging onderhevig. Kwekerij Bunt wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie van deze site. De gebruiker draagt zelf verantwoording voor het controleren van de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie. Kwekerij Bunt aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Kwekerij Bunt worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen door of die verwijzen naar de site van Kwekerij Bunt.

Copyright

Het is niet toegestaan zonder toestemming van Kwekerij Bunt informatie en beelden van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik.

Privacy

De via deze site binnengekomen e-mail wordt vertrouwelijk door Kwekerij Bunt behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Niet is uit te sluiten dat naar ons verzonden e-mail door derden wordt geraadpleegd als het onbeveiligd via het internet wordt verstuurd. Kwekerij Bunt kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.